damesmode online
Valuta:

 

Verzenden & RetourenWelkom op onze website, wees alsjeblieft geduldig om ons Verzend- en retourbeleid te lezen.

Volg mijn bestelling

Wanneer we uw betaling bevestigen, verzenden we het pakket onmiddellijk en stuurt u het volgnummer bij uw e-mail nadat het pakket is verzonden. Onder normale omstandigheden, geef 3-5 werkdagen toe. U krijgt het volgnummer snel nadat we uw bestelling hebben verzonden. Extra vertragingen kunnen zich voordoen in de maanden september-maart door de grote eisen en zware lasten van postdiensten en douane. Douane-inspectie kan ook vertraging veroorzaken. Zorg ervoor dat het verzendadres en de gegevens correct zijn. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het overschrijven als u ons een verkeerd adres heeft verstrekt. Het duurt ongeveer 3-5 werkdagen om aan uw hand te leveren. Als u een snellere verzendmethode nodig hebt dan geciteerd, neem dan contact met ons op voor het verzenden van offerte. Als u nog steeds niet de lading van bovengenoemde voorwaarden ontvangt, neem dan contact met ons op! Wacht niet.

Verzending Wholesale

Daarnaast zijn belangrijke rechten, belastingen en heffingen, invoerrechten niet inbegrepen in de prijs of de verzendkosten. Deze kosten zijn de verantwoordelijkheid van de koper. Deze kosten worden normaal gesproken door de leverancier van vrachtvervoer (verzendkosten) of douane verzameld, dus als u het artikel ophalen, verwar deze hen niet voor extra verzendkosten.

Hoe kan ik mijn bestelling traceren?

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een email van ons. De tracking informatie voor uw pakketten waarin u uw bestelling kunt traceren, worden in deze email opgenomen. Wanneer zal mijn bestelling aankomen? Voor de reguliere verzending is de levertijd tussen 6 en 16 dagen voor alle belangrijke bestemmingen.

Retourneren

Om een ​​product te retourneren, dient u ons te mailen en ons te informeren over de reden en onmiddellijk het relevante bewijs te verstrekken. Vervolgens geven wij u verdere instructies. Goederen moeten binnen 10 dagen na ontvangstdatum teruggestuurd worden; De goederen moeten worden versleten en alle originele verpakking en etiketten bevatten. Klanten moeten verantwoordelijk zijn voor alle verzendkosten bij het retourneren van goederen. Restituties kunnen ongeveer zeven werkdagen verwerken nadat we het volgnummer ontvangen voor de retourzending. Dus, om onnodige retourneren te vermijden, raadpleeg alstublieft alle lijstfoto's en lees de objectbeschrijving zorgvuldig, met name de grootte, kleur en eventuele gebreken van het item.

Uitwisseling

Om een ​​product uit te wisselen, moet u ons mailen en ons op de hoogte stellen en ons onmiddellijk relevante informatie verstrekken. Vervolgens geven wij u verdere instructies. De goederen kunnen binnen 10 dagen na de ontvangstdatum worden uitgewisseld; En de goederen moeten versleten en originele staat bevatten met alle originele verpakking en etiketten. Zorg ervoor dat uw naam, adres, telefoonnummer en instructies bij het retourneren van een artikel voor een uitwisseling correct zijn. Klanten moeten verantwoordelijk zijn voor alle verzendkosten in verband met de uitwisseling van goederen. Uitwisselend product kan worden veroorzaakt door extra kosten door courierkosten, enzovoort. Raadpleeg onze e-mailbevestiging van de klantenservice.

Terug